Στα κάγκελα οι φίλαθλοι Άρσεναλ και Τσέλσι με την UEFA

Στα… κάγκελα βρίσκονται οι οπαδοί της Άρσεναλ και της Τσέλσι με την επινόηση της UEFA να ορίσει τον τελικό του Europa League στο Αζερμπαϊτζάν. Από το Λονδίνο, ο κόσμος των «μπλε» και των «κανονιέρηδων» θα πρέπει να μεταφερθεί στο Μπακού.

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να διανύσουν απόσταση συνολικά 5.700 μιλίων, πήγαινε – έλα.

Πέρα από αυτό, την εβδομάδα του τελικού (για τις 29 του μηνός έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι) δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο για την πόλη όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο παιχνίδι. Επομένως, οι οπαδοί θα πάρουν πτήσεις είτε προς την Κωνσταντινούπολη, είτε προς το Κίεβο κι από εκεί θα αλλάξουν, με το ταξίδι να διαρκεί περισσότερες από 10 ώρες στο σύνολό του.

Παράλληλα, τα ξενοδοχεία έχουν τρομερά υψηλό κόστος, με την Τσέλσι να σκέφτεται να δώσει την ευκαιρία στους οπαδούς της να κάνουν το ταξίδι με τσάρτερ, όμως, τα έξοδα για κάθε άτομο θα ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ για τα αεροπορικά, τη διαμονή και το εισιτήριο του αγώνα.

Και φυσικά, θα χρειαστούν άπαντες και visa για να βρεθούν στο Αζερμπαϊτζάν. Πιο μεγάλη ταλαιπωρία, δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Και μέσα σ’ όλα, η UEFA έχει ανακοινώσει ότι θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο του τελικού από 6.000 οπαδοί για κάθε φιναλίστ. Άσχετα αν η χωρητικότητα φτάνει κοντά στις 70.000 θέσεις…

Διαβάστε επίσης