Στα σχοινιά ο Κιμούλης, καταγγελία και από την Κατερίνα Γερονικολού

Στα… σχοινιά ρίχνουν τον Γιώργο Κιμούλη αλλεπάλληλες καταγγελίες, για εργασιακό εκφοβισμό. Μετά τη Ζέτα Δούκα και η Κατερίνα Γερονικολού καταγγέλλει τον γνωστό ηθοποιό με δημόσια τοποθέτησή της.

Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού προχώρησε κι εκείνη σε καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη, ορμώμενη από τη σημερινή εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα, την οποία ευχαριστεί, καθώς «έδειξε τον τρόπο».

«Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη “συνεργασία” μας», γράφει η ίδια σε ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού, αναλυτικά, έχει ως εξής:

«Γιατί τώρα;

Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου.Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου.

Με φόβισες. Με τρόμαξες…

Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας.

Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας «πικραμένης».

Πικραμένη βέβαια είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δε συνέβησαν.

Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας.

Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος».

Απευθυνόμενη στη Ζέτα Δούκα, η οποία νωρίτερα σήμερα προχώρησε στη δική της καταγγελία σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, η κ. Γερονικολού σημειώνει: «@zetadouka , σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν… λυπάμαι και για μένα. Ως εδώ όμως».

Μεταξύ των hashtag της ανάρτησης στο Instgram, η ηθοποιός περιλαμβάνει, φυσικά, τη Σοφία Μπεκατώρου («#σοφίαμπεκατώρου»), ενώ επισυνάπτει και φωτογραφία από την παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή», με την ίδια να σχολιάζει τον τίτλο της: «Σε παρακαλώ μην επιστρέψεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα