Στα Σπάτα οπαδοί της ΑΕΚ: «Την επόμενη φορά θα έλθουμε στα σπίτια σας»

Ξεκάθαρο μήνυμα στον προπονητή και τους παίκτες της ΑΕΚ να συνέλθουν έστειλαν 60 οπαδοί της Ένωσης που πήγαν στα Σπάτα και μίλησαν σε έντονο τόνο για τα αρνητικά τελευταία αποτελέσματα και την άσχημη εικόνα της ομάδας.

«Έχουμε έρθει στο ξενοδοχείο, ήρθαμε εδώ, την επόμενη θα έρθουμε στα σπίτια σας. Εμείς σεβόμαστε εσάς και τις οικογένειές σας, εσείς όμως δεν μας σέβεστε. Μην παίζετε με αυτό. Έχουμε και εμείς οικογένεια, αλλά την επόμενη φορά θα έρθουμε εκεί. Είστε απαράδεκτοι. Η ΑΕΚ έχει ιστορία και λόγο ύπαρξης, δεν ιδρύθηκε για να έχει αντίπαλο δέος ο Εθνικός στον Πειραιά ούτε γιατί τσακώθηκαν στον Πανελλήνιο αν έχουν μόνο στίβο ή και ποδόσφαιρο» ήταν κάποια από τα λόγια των μελών της Original 21 για να μιλήσουν με πιο σκληρή γλώσσα:

«Δεν σέβεστε την φανέλα. Η φανέλα για εμάς είναι το πρώτο πράγμα που φοράμε στα παιδιά μας όταν γεννιούνται και με αυτή την φανέλα θάβουμε τους νεκρούς μας»!

Από τα “πυρά” των οπαδών της ΑΕΚ γλύτωσαν οι νεαροί παίκτες της ομάδας, όπως Μιτάι και Μαχαίρας, λέγοντάς τους: «Ό,τι λέμε εδώ δεν ισχύει σε απόλυτο βαθμό σε εσάς αλλά φροντίστε να καταλάβετε σε ποια ομάδα είστε για να μην έχουμε στο μέλλον χειρότερα».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα