Σταματάει η Premier League. Κανένα πρόβλημα! Ξεκινάει η Super League 2

Tην ώρα που στην Αγγλία γίνονται σκέψεις για την διακοπή της Premier League λόγω του κοροναϊού, στην Ελλάδα γράφονται σενάρια για την εκκίνηση της Super League 2.

Μπορεί το πρωτάθλημα να μην άρχισε στις 3 του Γενάρη, όπως πίστευαν στην διοργανώτρια, ωστόσο η υπόσχεση ανανεώθηκε για τις…10 Ιανουαρίου.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων συνεδρίασε χθες, αλλά είχε ένα πιο σοβαρό θέμα να ασχοληθεί, όπως το άνοιγμα των σχολείων για το οποίο δεν πάρθηκε απόφαση, κάτι που θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση στις 4 Ιανουαρίου ώστε να έχουν οι επιστήμονες τα νεότερα δεδομένα για την πανδημία.

Την ίδια μέρα θα πρέπει να παρθεί -λένε στην Super League 2 – μια απόφαση και γι αυτούς διότι η ΕΠΟ έχει βάλει αγώνες Κυπέλλου σε λίγες μέρες, ενώ αλλλιώς δεν βγαίνουν και οι ημερομηνίες μέχρι τον Μάιο για να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Ακόμη και να υποθέσουμε (πράγμα δύσκολο) ότι θα πάρει άδεια η Super League 2 για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα είναι αμφίβολο αν θα πάρουν όλες οι ομάδες μέρος αφού ήδη η Δόξα Δράμας δεν έχει άδεια συμμετοχής.

Μήπως και οι άλλες που έχουν άδεια θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την σεζόν….

Λεπτομέρειες…

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα