Στάση πληρωμών στην Ίντερ

Βόμβα για την οικονομική κατάσταση της Ίντερ έριξε η Gazzetta dello Sport. Οι νερατζούρι έχουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας κι έχει δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από την αναζήτηση ενός επενδυτή που θα μπει στη μετοχική σύνθεση σαν «συμπαίκτης» της Suning. Ή και σαν μεγαλομέτοχος ακόμη, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Άσχετα με το, τι από τα δύο ισχύσει, αν δηλαδή θα βρεθεί επιχειρηματίας ή fund για να αγοράσει το 31% των μετοχών ή την πλειοψηφία,  η Ίντερ έχει σοβαρό πρόβλημα. Και αυτό δεν φαίνεται μόνο από το γεγονός ότι δεν θα πρέπει να αναμένεται καμία κίνηση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όπως παραδέχθηκε και ο Αντόνιο Κόντε πριν λίγες μέρες, αλλά και από τη… στάση πληρωμών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σήμερα η Gazzetta dello Sport, στους παίκτες της Ιντερ έχουν καταβληθεί οι μισθοί μόνο δύο μηνών από το καλοκαίρι κι έπειτα, γεγονός που δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν υπάρχει ρευστό. Και θα συνεχίσει να μην υπάρχει αν δεν βρεθεί σύντομα κάποιος επενδυτής, αφού η κυβέρνηση της Κίνας έχει βάλει αυστηρούς περιορισμούς στους επιχειρηματίες σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις στο εξωτερικό και ειδικά για το ποδόσφαιρο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα