Στάθηκαν στο καλό κλίμα οι διεθνείς

Στο καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της Εθνική ομάδας στάθηκαν οι Κώστας Φορτούνης, Χάρης Μαυρίας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην παρουσίαση της ΕΠΟ με την ΟΠΑΠ ΑΕ.

«Σίγουρα έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Πιστεύω πως η ομάδα είναι έτοιμη. Αρχής γενομένης από το Σάββατο πάμε με στόχο τη νίκη. Πιστεύω πως έχουμε καλό κλίμα και είμαστε έτοιμοι για τα δύο δύσκολα παιχνίδια. Είναι σημαντική η χορηγία για τις ακαδημίες. Όλα τα νέα παιδιά θέλουν δουλειά και υπομονή για το στόχο τους και μόνο έτσι μπορούν να φτάσουν ψηλά», σημείσε ο Κώστας Φορτούνης.

Από την πλευρά του, ο Χάρης Μαυρίας δήλωσε: «Μεγαλώνοντας σε μία ακαδημία πιστεύω μόνο να επωφεληθεί μπορείς κανένας. Έχοντας δίπλα προπονητές έμπειρους και μέσα από αυτό χτίζεις δυνατό χαρακτήρα για τη συνέχεια. Πιστεύω πως εξελίσσεις και το ταλέντο σουτ. Μέσα από την ακαδημία μπορείς να φτάσεις ψηλά και να κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα. Εννοείται πως φτιάχνεις χαρακτήρα. Οι άνθρωποι στις ακαδημίες αυτό έχουν ως πρώτο στόχο και ύστερα το ποδοσφαιρικό ταλέντο κάθε παίκτη. Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που γίνεται τώρα με τον ΟΠΑΠ».

Τέλος, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υπογράμμισε: «Όλοι γνωρίζουμε πως είναι σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι μακρύς και δύσκολος ο δρόμος. Ελπίζουμε να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση έτσι ώστε να πάρουμε τις νίκες στα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως το κλίμα είναι εξαιρετικό και έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον. Είναι σημαντικό ο αθλητισμός να … τραβάει τα νέα παιδιά. Θα έλεγα στους γονείς να βρίσκονται και να στηρίζουν τα παιδιά γιατί πραγματικά το χρειάζονται στο ξεκίνημα. Η συμβουλή στους νέους είναι πως ο δρόμος είναι μεγάλος και χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Αν αγαπάνε αυτό που κάνουν μπορούν να κυνηγήσουν το όνειρο και να πετύχουν πράγματα που δεν θα φανταζόντουσαν ποτέ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα