Στεφανίδη: «Έγινε χαμός για να μας απαντήσει το Υπουργείο»

Η Κατερίνα Στεφανίδη έδωσε την απάντησή της στα περί «άστοχης ανάρτησης» του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, μίλησε στo κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και τόνισε πως όχι μόνο δεν ήταν άστοχη η συγκεκριμένη ανάρτηση, για το θέμα που προέκυψε με τα μετάλλια και τα πριμ, αλλά μάλλον καλό έκανε, αφού επιτάχυνε τις εξελίξεις και πήραν μία απάντηση οι αθλητές άμεσα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Κατερίνας Στεφανίδη:

Για το ζήτημα με τα πριμ:

«Μας βοήθησε ο δικηγόρος της Ομοσπονδίας ώστε να μπλοκάρουμε τη διαδικασία, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να επιστρέψουμε τα χρήματα του πριμ μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες. Αφού έγινε όλος ο χαμός, λάβαμε για πρώτη φορά επίσημη απάντηση από το Υπουργείο, η οποία λέει ότι θα προχωρήσουμε πλέον σε νομοθετική ρύθμιση. Στα προσωπικά μου μέιλ στο Υπουργείο έχω αναφέρει και άλλους αθλητές άλλων αθλημάτων γιατί δεν με ενδιαφέρει να λυθεί το θέμα μόνο για μας και για το στίβο αλλά γενικότερα για όλα τα παιδιά».

Για την ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη περί «άστοχης τοποθέτησης» της ίδιας:

«Αν ήταν τόσο άστοχη η ανάρτηση μου πως δεχθήκαμε μια επίσημη απάντηση επιτέλους μια μέρα μετά την ανάρτηση; Και πόσο άστοχη ήταν τελικώς;».

Για το «λοκ ντάουν» στον ελληνικό αθλητισμό;

«Θεωρώ ότι θα έπρεπε να βρεθούν κάποιες λύσεις που να επιτρέπουν στον κόσμο να αθλείται κάτω από τις σωστές συνθήκες. Τα αποτελέσματα αυτού που συμβαίνει τώρα (με το αθλητικό lockdown) στις νέες ηλικίες θα τα δούμε σε περίπου δέκα χρόνια στον αθλητισμό και στον πρωταθλητισμό».

Για τους Ολυμπιακούς αγώνες:

«Νομίζω σε συνδυασμό με τα νέα για το εμβόλιο που έχουμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες το γεγονός ότι έγιναν με επιτυχία αγώνες ενόργανης και με φιλάθλους στο Τόκιο είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα