Στεφανίδης: «Ιδανική λύση ο Στεφανίδης»

Ως ιδανική χαρακτήρισε τη λύση του Γιώργου Αρβανιτίδη για τον Άρη ο νυν πρόεδρος της θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ, Παναγιώτης Στεφανίδης.

Ο Έλληνας παράγοντας, μιλώντας στον «Arrena», τόνισε ότι δεν μπορεί να πει ακόμη τίποτα για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον έμπειρο επιχειρηματία, καθώς ακόμη δεν έχει απεμπλακεί από τη Βέροια, ωστόσο πρόσθεσε ότι η παρουσία του Γ. Αρβανιτίδη μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για τους «κίτρινους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Π. Στεφανίδης:

«Με τον κ. Αρβανιτίδη έχουμε και προσωπική και επαγγελματική σχέση. Να μην πούμε τίποτα συγκεκριμένο, αφού ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι ακόμα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Βέροιας. Πάντα ενδιαφερόταν ο Γιώργος για τον ΑΡΗ και δεν πιστεύω πως είναι άνθρωπος που θα πει κάτι και δεν θα το εννοεί. Εμένα θα μου άρεσε να συμβεί αυτό κατά την δική μου άποψη.

Αυτό θα ήταν το ιδανικό για τον Άρη και θα το παλέψουμε να γίνει. Αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι αυτός. Ένας δυνατός επιχειρηματίας μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση για να τελειώσει αυτή η διαδικασία με το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ΑΡΗ».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε παράλληλα στην απόσυρση του ενδιαφέροντος του Θανάση Κώνστα, λέγοντας: «Έμαθα το πρωί ότι αποσύρθηκε. Από την τράπεζα μας είπαν ότι πρέπει να σταλθεί το πρωτότυπο και ο κ. Κώνστας είπε ότι γίνει η διαδικασία αυτομάτως δεσμεύονται τα χρήματα που εμφανίζονται. Έμαθε ποιο είναι το ρόστερ, έμαθε μέχρι που θα φτάσει και είπε να ανταλλάξουμε και ένα e-mail. Είπαμε ότι θα ξανά μιλήσουμε και δεν έγινε κάποια επαφή. Εμείς ζητήσαμε με κάποιο τρόμο μέσω της τράπεζας έστω και μια εσωτερική αλληλογραφία και μας είπε πως αυτό το χαρτί υπάρχει».

Όσο για το μικρό ρόστερ που διαθέτει η ομάδα, τόνισε: «Φυσικά και έπρεπε να κάνουμε μεταγραφές, αλλά πρέπει να δούμε και πως θα προχωρήσουμε για την επόμενη μέρα. Τα διαρκείας δεν κουνήθηκε φύλλο αυτή την εβδομάδα Υπάρχει και δυσπιστία.. Είναι δύο παίκτες που είναι κοντά στην ομάδα. Ο ένας ρώτησε το που θα παίζει η ομάδα και ο άλλος θέλει ο κ. Καλαϊτζίδης να τον τεστάρει λίγο ακόμα. Όταν έρθουν τα παιδιά πρέπει να είμαστε συνεπείς. Έχουμε τέτοια θέματα, αλλά όχι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ρευστότητα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα