Στη φυλακή ο βιαστής της Δάφνης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος «τυφλός» που συντάραξε το πανελλήνιο με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της 20χρονης φοιτήτριας, την οποία κρατούσε  φιμωμένη και βίαζε επί ώρες στο υπόγειο κολαστήριο της Δάφνης.

Ο  Παναγιώτης Κοντζιλέλος, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης, έχει πάρει μέχρι στιγμής δύο φορές προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί, αφού εμφανίστηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

Αρνήθηκε να απαντήσει εάν έχει μετανιώσει ή εάν ζητάει συγγνώμη από την 20χρονη

Κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο, ο 52χρονος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ακόμη και στις ερωτήσεις εάν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του ή εάν επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από την 20χρονη φοιτήτρια ο 52χρονος αρνήθηκε να πει το παραμικρό.

Σε ανακοίνωση των δικηγόρων της οικογένειας της 20χρονης εκφράζεται η ευγνωμοσύνη τους για τη συμπαράσταση της κοινωνίας και ζητούν διακριτικό χειρισμό.

Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του με εντολή εισαγγελέα άρχισαν να “ανοίγουν” στόματα. Ήδη υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι ο 52χρονος που επικαλείται αναπηρία στα μάτια ήταν οδηγός μηχανής, ενώ μια γυναίκα αναφέρει ότι μέσω αγγελίας, όπως και η 20χρονη που μαρτύρησε στα χέρια του, είχε πάει στο σπίτι του για να προσληφθεί ως οικιακή βοηθός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα