Στη γκιλοτίνα του Ιβάν, Μ. Γκαγκάτσης, Ρέμπε, Φιγούρας, Σαββιδοτεχνείο

Τρόμος επικρατεί στον ΠΑΟΚ, μετά την ανακοίνωση της Θύρας 4, που πιάνει μέσα όλους. Τον Ιβάν Σαββίδη, και τον μικρό Γιωργάκη, τον Μάκη Γκαγκάτση, τον όλα Ρέμπε, τον Κυριάκο τον Φιγούρα, τον Δούκα της Μενεμένης Λευτεράκη, ακόμα και το ίδιο Σαββιδοτεχνείο!

Ήταν η πρώτη φορά που η Θύρα 4 βγάζει ανακοίνωση και στρέφεται και κατά του Ιβάν Σαββίδη. Κι ο πονηρός Ιβάν δεν θέλει ποτέ να τα βάζει με το ρεύμα, γι αυτό θα πάρει φοβερές και τρομερές αποφάσεις. Γι αυτό και τρέμουν όλοι. Γιατί όλοι είναι στην κρισάρα του.

Κανέναν δεν έχει εξασφαλισμένη την θέση του στον ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Γκαγκάτσης ο πρώτος και καλύτερος. Γι αυτό και ο Ιβάν θέλει τον Μπέο γενικό κουμάντο στον ΠΑΟΚ. Τι να πιάσει μπάζα ο Μάκης μπροστά στον Αχιλλέα. Κι ύστερα, είναι δυνατόν να πάει χάλια η ομάδα κι ο Μάκης να κρύβεται; Έχει ο λαός του ΠΑΟΚ ν’ ακούσει την φωνή του από τότε που έλεγε τις παπαριές ότι θα χωρίσει την Ελλάδα στα δυο.

Ούτε ο Όλαφ Ρέμπε. Καλά αυτός πρέπει να έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες του από τώρα. Ζήτησε ο Γκαρσία αμυντικό χαφ και τι του πήρε; Τον… Τσιγγάρα, πουν ήρθε από τις ακαδημίες. Και Μουργκ και Σβαμπ που είναι δεκάρια.

Ο Πάμπλο Γκαρσία για να μείνει, θα πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ το κύπελλο, να τερματίσει στην δεύτερη θέση και να κάνει νίκες στα ντέρμπι. Άπαξ κι αρπάξει τίποτα κουφέτα από τον Ολυμπιακό ειδικά, αντίο σας. Γι αυτά τα δυο ματς ζει ο λαός του ΠΑΟΚ. Να νικήσει η ομάδα τον Ολυμπιακό. Δεν ξεχνάει εύκολα το τρίμπαλο στον Πειραιά.

Όσο για τον Φιγούρα, βγαίνει και μιλάει μόνο όταν νικάει ο ΠΑΟΚ, όπως και ο ιδεολογικός ινστρούχτορας της χαρτοπετσέτας Δουξ της Μενεμένης Λευτεράκης.

Τρομαγμένοι είναι και στο Σαββιδοτεχνείο, μήπως τους πάρει καμία ξώφαλτση από τον Ιβάν. Καμιά αδέσποτη. Γιατί πουλάνε φανατίλα, όχι politics. Μοιράζουν σανό ακόμα κι εκεί που δεν πρέπει. Τους πήραν χαμπάρι κι αυτούς και τους κράζουν στα social media.

Για να λέμε και του στραβού του δίκαιο, οι Σαββιδοτέχνες δεν παίζουνε μπάλα. Τα πουλάρια του Ιβάν παίζουνε, που τα έφερε ο Ρέμπε. Όχι, όμως, να γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες, ότι ο Ιβάν άραξε στο Ροστόφ, γιατί κι εδώ να ήταν θα ήταν το… ίδιο, γιατί πάλι με τηλεδιάσκεψη θα μιλούσε. Σοβαρά; Κι αν είχαν κάνει όλοι το τεστ και βγαίνανε αρνητικοί, δεν θα μπορούσαν να έχουν επαφή; Αυτό το σανό δεν γουστάρει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Έτσι είναι. Ο Ιβάν δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Από σήμερα κιόλας δρομολογεί. Μπορεί να μην ανακοινώσει τίποτα, γιατί έρχονται τα play off, αλλά τα μηνύματα τα έστειλε, ότι έρχονται αλλαγές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα