«Στη Ν.Δ. η ακροδεξιά όχι μόνο διοικεί, αλλά έχει και δικαίωμα άσκησης βέτο»

«Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί, με πρόφαση διαφωνίες μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών και ΔΝΤ, να σπαταληθεί επιπλέον χρόνος», είναι το μήνυμα που έστειλε για τη διαπραγμάτευση ο Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο», εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι σύντομα θα υπάρχουν αποτελέσματα, σημειώνοντας πως «έχει γίνει αλλαγή “πίστας” στη διαπραγμάτευση». Ο κ. Παππάς εξήγησε πως, πλέον, το σενάριο της ακραίας λιτότητας που έθετε το ΔΝΤ για την αναδιάρθρωση του χρέους έχει αποκλειστεί. Το ζητούμενο στο εξής, μετά και τα στοιχεία που θα ανακοινωθούν για το πλεόνασμα, θα είναι να εξηγήσει η χώρα με όλες τις δυνατότητες στη διεθνή κοινότητα τις αναπτυξιακές προοπτικές που έχει, είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την «αποπομπή» της Κατερίνας Παπακώστα, είπε πως «πλέον, στη Νέα Δημοκρατία, η ακροδεξιά όχι μόνο διοικεί, αλλά έχει και δικαίωμα άσκησης βέτο».

«Στο στρατηγικό δίλημμα της Νέας Δημοκρατίας απαντάει με τρόπο εμφατικό ο κ. Μητσοτάκης, αυτήν τη στιγμή εμμένει στο μίγμα “αριστερή παρένθεση-εμφυλιοπολεμικό μίσος-ακραίος νεοφιλελευθερισμός”, αυτός είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο αναπτύσσει την πολιτική του», τόνισε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης