Στη Ρωσία παραμένει ο Ιβάν Σαββίδης και κάνει τηλεδιασκέψεις

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη με τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Κυριάκο Κυριάκο μιλώντας για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ. Το αφεντικό της ΠΑΕ κατέστησε σαφές πως θέλει το κλαμπ να συνεχίσει να μεγαλώνει, αγωνιστικά και όχι μόνο, αλλά θα πρέπει σταδιακά να γίνει αυτάρκες.

«Στόχος μας είναι ένας ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υγεία των μελών της οικογένειας του ΠΑΟΚ εν μέσω της πανδημίας. «Μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας», ανέφερε.

Μάλιστα μετέφερε στους στενούς συνεργάτες του και την πρόθεση να κάνει τηλεδιασκέψεις σε μικρά γκρουπ και με τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ δείχνοντας έμπρακτα πως είναι δίπλα στην ομάδα, έστω και από… απόσταση, καθώς βρίσκεται στη Ρωσία.

 

Διαβάστε επίσης