Στη ρότα του Ευκλείδη και ο Σκουρλέτης

Προκρίνοντας «ριζοσπαστικές, εναλλακτικές προτάσεις σε όλα τα πεδία» εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ως απαντήσεις στα σημερινά προβλήματα

Περισσότερους οπαδούς φαίνεται πως κερδίζει ημέρα με την ημέρα η θέση ότι «κεντρώες λύσεις δεν υπάρχουν» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία διατύπωσε –ενόψει και του 3ου Συνεδρίου του κόμματος– ο πρώην υπουργός, Ευκλείδης Τσακαλώτος, το περασμένο καλοκαίρι.

Στα χνάρια του πρώην «τσάρου της οικονομίας» και νυν κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, Ευκλείδη Τσακαλώτου φαίνεται πως βαδίζει και ο έτερος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Πάνος Σκουρλέτης, προκρίνοντας «ριζοσπαστικές, εναλλακτικές προτάσεις σε όλα τα πεδία» εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ως απαντήσεις στα σημερινά προβλήματα.

Σε άρθρο του ο κ. Σκουρλέτης ξεκαθαρίζει πως «η μεγάλη πρόκληση για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να μπορέσει να διατυπώσει μια νέα, ριζοσπαστική προγραμματική πρόταση, ικανή να εκφράσει τα νέα προβλήματα της μετά την πανδημία εποχής. Να μιλήσει για τη θέση της εργασίας στις νέες συνθήκες καθώς και για τον νέο, στρατηγικό ρόλο του δημόσιου και κοινωνικού τομέα». Στο ίδιο πλαίσιο, ο πρώην Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι «ο χαρακτήρας των σημερινών προβλημάτων απαιτεί απαντήσεις που δεν θα κινούνται στη λογική των μέσων όρων, των κεντρώων λύσεων, αλλά των ριζοσπαστικών, εναλλακτικών προτάσεων σε όλα τα πεδία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα