Στη Σαντορίνη ο Πιτίνο

Τα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα στη Ρεάλ δεν επηρεάζουν στην προσωπική του ζωή τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος μετά την επιστροφή από τη Μαδρίτη βρήκε τη διάθεση να επισκεφτεί τη Σαντορίνη. Παρέα με την κόρη του πήγε για λίγο στο κοσμοπολίτικο νησί ώστε να περάσει κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς πριν επιστρέψει στο άγχος των αγώνων.

Ο Αμερικανός κόουτς εκμεταλλεύτηκε με αυτόν τον τρόπο το ρεπό που έδωσε το Σάββατο στους παίκτες του κι έκανε ταξίδι-αστραπή στη Σαντορίνη. Ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία από το νησί της Σαντορίνης και ευχήθηκε καλό Πάσχα (των Καθολικών) αναφέροντας: «Περπατώντας το πρωί του Πάσχα με τη μικρή μου πριγκίπισσα στη Σαντορίνη. Τόσο μεγάλη για να την δει. Επιστρέφοντας στη δουλειά πριν σκοτώσω τον εαυτό μου, καθώς κατευθύνθηκα σε λάθος δρόμους. Ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί ποτέ. Μακάρι να ήταν περισσότερο. Καλό Πάσχα!».

Λίγο αργότερα ο Πιτίνο έγραψε νέο tweet κι εκδήλωσε τον θαυμασμό του για τη θέα της Σαντορίνης από τη σουίτα του. Μάλιστα τη συνέκρινε με τη θέα της Λίμνης του Κόμο.

Διαβάστε επίσης