Στη Θεσσαλονίκη έγινε χθες το μεγαλύτερο κορωνοπάρτι από την έναρξη της πανδημίας

Οι καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη μπορεί να βρίσκονται στα κάγκελα, όμως γνωρίζουν καλά γιατί ήταν αναγκασμένοι να έχουν κλειστά τόσο καιρό τα καταστήματά τους και γιατί συνεχίζουν να πληρώνουν βαρύ τίμημα όχι μόνο το λιανεμπόριο, αλλά κυρίως τα νοσοκομεία και οι συμπολίτες μας.

Χθες στη Θεσσαλονίκη έγινε το μεγαλύτερο εν μέσω πανδημίας κορωνοπάρτι. Περισσότερα από χίλια άτομα πήραν μέρος στο υπαίθριο πάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του στην πλατεία Χημείου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το thestival φοιτητές και άλλοι ενώθηκαν σε διάφορες μεγάλες παρέες, διασκεδάζοντας με μουσική και αλκοόλ. Η πλειοψηφία των παρευρισκόμενων δεν φορούσε μάσκες.

Η προσέλευση των συμμετεχόντων στο πάρτι ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου και συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η ΕΛΑΣ παρακολουθούσε διακριτικά το πάρτι, με άνδρες της να βρίσκονται σχετικά σε κοντινό σημείο. Τα πληρώματα των περιπολικών και των δίκυκλων που περιπολούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έλαβαν εντολή να μην διέρχονται μπροστά από την πλατεία Χημείου για να μην προκληθεί επεισόδιο. Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν έτοιμη την ανακοίνωση για την αστυνομική βία. Οι επιπτώσεις από το κορωνοπάρτι θα φανούν τις επόμενες μέρες στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας με τους ανθρώπους που θα φθάνουν στα νοσοκομεία της πόλης. Κάποιοι δεν θα βγουν ποτέ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα