Στη βράβευση των κορυφαίων Ελλήνων Αθλητών για το 2021, βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής

Γ. Πατούλης: « Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται κοντά στoν αθλητισμό και τους αθλητές μας με σημαντικά έργα και υποδομές.»

Στη μεγάλη Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού για το 2021 που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ Γιάννη Θεοδωρακόπουλο. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου, του υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Οικονόμου, του Πρόεδρου της  Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπ. Καπράλου και πολλών άλλων προσκεκλημένων .

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, σε κλίμα συγκίνησης, απένειμε το βραβείο του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος έφθασε στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το βραβείο παρέλαβε, ο προπονητής του στίβου Γιώργος Πομάσκι. 

Ο Γιώργος Πατούλης κατά την απονομή του βραβείου επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

« Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται συνεχώς κοντά στα κορυφαία γεγονότα του αθλητισμού μας. Με έργα ουσίας αποδίδουμε τις τιμές σε όσους προάγουν το ευ αγωνίζεσθε αλλά και την πατρίδα μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας.  Σήμερα, σε αυτή την γιορτή για τον αθλητισμό, βρισκόμαστε εδώ με περισσή συγκίνηση, για να τιμήσουμε και να χειροκροτήσουμε, όσους με πολύ κόπο, κατέκτησαν την κορυφή, αλλά και προήγαγαν το αθλητικό πνεύμα και τις αξίες του». 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα