Στην απομόνωση ο Σιδηρόπουλος

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος παραμένει ο πιο έμπειρος διεθνής διαιτητής, όμως πλέον η λάμψη του χάνεται ολοένα και περισσότερο, καθώς δεν έχει τη στήριξη των συναδέλφων του μετά τη στάση που έχει κρατήσει σε σειρά προβλημάτων τους. Η πρωτοβουλία για άρση της αποχής σε μια περίοδο που ήταν απλήρωτοι από την ΕΠΟ και είχε γίνει η επίθεση στον Θανάση Τζήλο, βαρύνει τον Ροδίτη ρέφερι.

Δεν είναι τυχαίο πως στο άτυπο συνδικαλιστικό όργανο που είχαν συστήσει οι διαιτητές και πρωτοστατούσε ο Σιδηρόπουλος, την τελευταία φορά δεν… τόλμησε να θέσει υποψηφιότητα, καθώς ήξερε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Ακόμη όμως και σε άλλου τύπου πρωτοβουλίες του Σιδηρόπουλου, οι διαιτητές δεν ακολουθούν. Ο διεθνής διαιτητής είχε προτείνει να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά μια μονάδας ΜΕΘ. Έβαλε όμως και… πλαφόν (500 ευρώ οι ρέφερι της Super League1, 300 της Super League3 και 250 οι βοηθοί), κάτι που ενόχλησε πολλούς διαιτητές. Έτσι η πρόταση δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Αυτήν τη φορά ο Σιδηρόπουλος πρότεινε να συγκεντρωθούν χρήματα, προκειμένου να αγοράσουν δοκάρια και δίχτυα στους Λειψούς. Στη… γειτονιά του, δηλαδή. Ακόμη και αυτή η πρωτοβουλία απορρίφθηκε, αν και ήταν εύκολο να υλοποιηθεί. Δεν ήθελαν οι διαιτητές να κερδίσει πουθενά πόντους αυτός που δεν στήριξε τους αγώνες τους, κι έτσι ο Σιδηρόπουλος παραμένει στην απομόνωσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα