Στην Αρχιεπισκοπή ο Καρατζαφέρης για να συνεισφέρει στην «Αποστολή»

Με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, προκειμένου να του παραδώσει σημαντικό αριθμό καινούργιων ενδυμάτων, συμμετέχοντας έτσι στις φιλάνθρωπες προσπάθειες της Μ.Κ.Ο της Εκκλησίας της Ελλάδος «Αποστολή».

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και ο μακαριότατος αρχιεπίσκοπος, προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις: «Συζητήσαμε με τον Μακαριότατο, στο πνεύμα αναπτύξεως της αλληλεγγύης, που δείχνει η εκκλησία μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, προς τους πολίτες που ευρίσκονται σε ανάγκη.

Ανταλλάξαμε απόψεις για το πώς μπορεί να διευρυνθεί αυτή η προσπάθεια και έθεσα όλες τις δυνάμεις μου, αλλά και του κόμματος, στο πλευρό της Εκκλησίας. Είναι τεράστιο το θέμα της σίτισης τόσων ανήμπορων συμπολιτών μας, οι οποίοι διαρκώς αυξάνουν. Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν ότι πρέπει να βρούμε νέες, πιο πρόσφορες και αποτελεσματικές δράσεις και δυνατότητες.

Πέρα από αυτό, ως πράξη καλής θελήσεως, προσφέραμε στον Αρχιεπίσκοπο και το έργο του, 2.000 είδη ρουχισμού (κοστούμια, παντελόνια, κλπ. καινούργια) προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες συμπολιτών μας», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Από την πλευρά του ο αρχιεπίσκοπος ανέφερε: «Είχαμε μια όμορφη συζήτηση με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη. Σκοπός της επίσκεψής του, ήταν για να μας ανακοινώσει ότι θα ήθελε περαιτέρω συνεργασία για βοήθεια στο κοινωνικό έργο που επιτελούμε και ήδη, ανακοίνωσε την συγκεκριμένη προσφορά καθώς και άλλες προτάσεις. Τον ευχαρίστησα πολύ για την πρόθεσή του. Είμαστε ανοιχτοί, συνεργαζόμαστε και περιμένουμε τις προσφορές αυτές, οι οποίες οπωσδήποτε θα ωφελήσουν αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα