Στην Αστυνομία και στους «μπαχαλάκηδες» τα έριξε ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Το μεσημέρι της Πέμπτης (21/3) απολογήθηκε ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια και την διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Κατά την απολογία τους οι «πράσινοι» επέρριψαν την ευθύνη αφενός μεν στην Αστυνομία (για το επεισόδιο στον πάγκο του Ολυμπιακού), αφετέρου στους… «μπαχαλάκηδες» που διείσδυσαν στους οργανωμένους οπαδούς με στόχο να προκαλέσουν επεισόδια.

“Υπάρχουν σφάλματα από την Αστυνομία. Είχε ζητηθεί διμοιρία πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, δεν υπήρχε λόγω ασυνενοησίας” ήταν η υπερασπιστική γραμμή των «πρασίνων» για την επίθεση στο ξεκίνημα του αγώνα.

«Υπάρχει μια ομάδα ατόμων που βγαίνουν έξω για να συγκρουστούν με δυνάμεις. Θεωρούμε ότι δεν είναι φίλαθλοι, βρίσκουν αφορμή και σε κάποια τέτοια ματς βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να συγκροτούν με αστυνομία. Οι λεγόμενοι ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ” ανέφερε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια που έγιναν με τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης συζητήθηκε και η ένσταση του Παναθηναϊκού. Οι δικηγόροι του «τριφυλλιού» ισχυρίστηκαν ότι η Αστυνομία εγγυόταν ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα.

Στο επιχείρημα του Παναθηναϊκού ότι «ο διαιτητής με δεδομένο και με διαφορετικό δίκαιο ποδοσφαιρικό που υπάρχει στη Γερμανία, έσφαλε και διέκοψε αντικανονικά τον αγώνα” ο δικαστής σχολίασε: “Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι ίδιοι σε όλο τον κόσμο” ενώ πρόσθεσε: «Οι θύρες ηταν ανοιχτές. Μπορούσαν να επιστρέψουν και άλλοι μέσα»…

Διαβάστε επίσης