Στην Μπαρτσελόνα ο Λουίς Ενρίκε!

Τη στροφή στους… δικούς της ανθρώπους σφράγισε κι επισήμως η Μπαρτσελόνα! Μετά την οριστική αποχώρηση του Τάτα Μαρτίνο οι Καταλανοί επιβεβαίωσαν τη Δευτέρα τη συμφωνία τους με τον Λουίς Ενρίκε.

Η πρόσληψη του πρώην προπονητή της Θέλτα (η οποία έγινε κατόπιν πρότασης του αθλητικού διευθυντή Άντονι Θουμπιθαρέτα) εγκρίθηκε και τυπικά σήμερα απ’ το Δ.Σ. του συλλόγου.

Έτσι, ο παλιός επιθετικός των «μπλαουγκράνα» θα παρουσιαστεί επισήμως σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να επαναλάβει -και ως προπονητής- τις στιγμές δόξας που έζησε με τη φανέλα τους.

Σημειώνεται, πάντως, ότι παράλληλα με το θέμα του πρώτου προπονητή, η Μπαρτσελόνα συνέχισε τη ριζική αναδιάρθρωση στη δομή της. Έτσι, το μέλος του τεχνικού επιτελείου, Χοάν «Ρούμπι» Φερέρ, δεν θα συνεχίσει στη θέση του, την ώρα που ο Θουμπιθαρέτα πρότεινε ανανέωση συμβολαίου στον προπονητή της Μπαρτσελόνα Β, Εουσέμπιο Σακριστάν.

Όσο για τον Ζόρντι Ρόουρα, διορίστηκε διευθυντής κατάρτισης ποδοσφαίρου, ενώ ο Πάκο Σεϊρούλ ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή μεθοδολογίας προπόνησης -θέση που δημιουργήθηκε τώρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα