Στην διάσκεψη των προέδρων τα συνθήματα Φωκά για την Βουλή και τον ΠΑΟΚ

Στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, η οποία θα συνεδριάσει σήμερα στις 2 το μεσημέρι, θα μπει η στάση του Αριστείδη Φωκά και τα υβριστικά συνθήματα κατά της Βουλής, στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Αυτό, τουλάχιστον ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εκ των αντιπροέδρων της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, εκτιμώντας πως «θα υπάρξουν αντιδράσεις» καθώς και ότι όσο πλησιάζουν εκλογές, «θα δούμε πολλά από τους βουλευτές των μικρών κομμάτων».

Σχετικά με τα σενάρια απόσυρσης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ., ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν έχει τέτοια εικόνα, αλλά παραδέχθηκε ότι δεν έχει μιλήσει με τον ίδιο τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. «Καλό είναι σ’ αυτές τις περιπτώσεις να παίρνουν θέση οι άμεσα ενδιαφερόμενοι», τόνισε.

Για το Σκοπιανό, ο κ. Κακλαμάνης εκτίμησε ότι δεν θα οδηγηθούμε σε λύση και κάλεσε την κυβέρνηση να πει τι ακριβώς διαπραγματεύεται και εάν σε αυτά συμπεριλαμβάνεται η διπλή ονομασία.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ

Για το θέμα Φωκά εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «οι χυδαίες δηλώσεις του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, προσβάλλουν ευθέως το Κοινοβούλιο και εντέλει την ίδια τη δημοκρατία». Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Ο ίδιος και το κόμμα του είναι υπόλογοι πρωτίστως στους πολίτες για τις αθλιότητες αυτές, οι οποίες ευθυγραμμίζονται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής».

 

Διαβάστε επίσης