Στην ΕΡΤ το Διηπειρωτικό κύπελλο μπάσκετ

Η ΑΕΚ ταξιδεύει για το Ρίο όπου θα φιλοξενηθεί (15-17/2) το Final Four του «Intercontinental Cup 2019». Την προσπάθεια της ΑΕΚ αλλά και των Σαν Λορέντσο, Φλαμένγκο, Άστιν Σπόρος να κατακτήσουν το Διηπειρωτικό Κύπελλο, θα μπορέσουμε να τις παρακολουθήσουμε από τη δημόσια τηλεόραση. Και συγκεκριμένα από τη συχνότητα του EΡΤSports.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ, αναφέρει: «Μία ακόμα μεγάλη στιγμή για το ελληνικό μπάσκετ θα έχει τη σφραγίδα της τηλεοπτικής κάλυψης της ΕΡΤ.

Η συμμετοχή της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας της ΑΕΚ στο Διηπειρωτικό Κύπελλο, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, θα μεταδοθεί απευθείας από τα κανάλια της ΕΡΤ, όπως και ο περσινός θρίαμβος του «Δικεφάλου» στο Final 4 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:00 από τη συχνότητα του ΕΡΤSports, θα μεταδοθεί ο αγώνας ΑΕΚ – Σαν Λορέντσο (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ) και στη 01:00 ο  ημιτελικός μεταξύ Φλαμένγκο (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) – Άστιν Σπόρος (ΝΒΑ G-LEAGUE).

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, η ΕΡΤ θα καλύψει τον μικρό και μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με τα ζευγάρια, όπως αυτά διαμορφωθούν από τους ημιτελικούς αγώνες».

Διαβάστε επίσης