Στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ ο Ακπόμ

Την αναμενόμενη αλλαγή στη λίστα των 23 δηλωθέντων στην UEFA έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (3/8) ο ΠΑΟΚ, τοποθετώντας σε αυτήν τον Τσούμπα Ακπόμ αντί του Γιάννη Μυστακίδη, που θα μείνει θεατής των αγώνων με την ρωσική ομάδα.

Ενδεχομένως ο Κατερινιώτης επιθετικός που… περισσεύει στους σχεδιασμούς του Ραζβάν Λουτσέσκου, να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα και ειδικότερα στον Παναθηναϊκό, που τον θέλει και τη φετινή σεζόν.

Στο μεταξύ, η Σπαρτάκ Μόσχας θα έρθει χωρίς οπαδούς στον πρώτο αγώνα κατά του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την προσεχή Τετάρτη (8/8). Μετά τα επεισόδια μάλιστα που είχαν συμβεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπιλμπάο και που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας αστυνομικός, ο αγώνας της Σπαρτάκ με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο πρώτος στον οποίο θα έχει ισχύ η τιμωρία (χρηματικό πρόστιμο, αποκλεισμός οπαδών της για 2 εκτός έδρας παιχνίδια, διετής επιτήρηση) που της είχε επιβληθεί. Οι Ρώσοι δε θα έχουν υποστηρικτές τους στην Τούμπα και καλούν τους οπαδούς τους στον επαναληπτικό της Μόσχας.

Διαβάστε επίσης