Στην Καλαμάτα ο Γιόνδης

Τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας» θα φορά ως το καλοκαίρι ο Αντώνης Γιόνδης. Ο Μακεδόνας επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Διαγόρα Ρόδου, συμφώνησε με τους διοικούντες και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Καλαμάτα.

Στις πρώτες δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, είπε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Καλαμάτα, μια ιστορική ομάδα με κόσμο, η οποία πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα. Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας καθώς ήρθα για την άνοδο. Όπως διαπίστωσα, η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχει η δυναμική και η διάθεση να πετύχει και να αλλάξει σελίδα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την συμφωνία με τον 29χρονο επιθετικό Αντώνη Γιόνδη. Γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1989 στην Έδεσσα. Ξεκίνησε την καριέρα του απο τον Εδεσσαϊκό και στην συνέχεια αποκτήθηκε από τον Ιωνικό. Με την ομάδα τη Νίκαιας αγωνίστηκε τέσσερις συνολικά σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League και ακολούθησαν Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καλλονή και Φωστήρας επίσης στην FL.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Κηφισιά, Εορδαϊκό, Δόξα Δράμας, Πανθηραϊκό και πέρυσι στον Διαγόρα Ρόδου».

Διαβάστε επίσης