Στην κόντρα ο Βύντρα

Με σκληρό τρόπο αυτό απάντησε ο Λουκάς Βύντρα σε ερώτηση που δέχθηκε από Έλληνες δημοσιογράφους σχετικά με την αντίδραση του ισπανικού Τύπου και των Ισπανών γενικότερα, λόγω της βαριάς ήττας της εθνικής ομάδας της χώρας από την Ολλανδία.

Ο διεθνής αμυντικός στις δηλώσεις που έκανε πριν την προπόνηση επεσήμανε ότι το κλίμα στην ομάδα παραμένει καλό…

«Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαστε καλά. Το παιχνίδι δεν πήγε όπως θέλαμε. Κοιτάμε το επόμενο ματς και πιστεύω οτι θα είμαστε πολύ καλά. Συνεχίζουμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Τα γκολ μπαίνουν από λάθη και θα κοιτάξουμε να μην τα επαναλάβουμε», ανέφερε, ενώ σε άλλη ερώτηση που δέχθηκε ήταν ξεκάθαρος…

«Δεν βρίσκω λόγο να μην έχουμε αυτοπεποίθηση, στο Μουντιάλ είμαστε. Ελπίζω αυτό να βγει και στο γήπεδο», σχετικά με το παιχνίδι με την Ιαπωνία και συνέχεια:

«Δεν θα σταθώ σε κάποιον παίκτη συγκεκριμένα. Νομίζω οτι είναι πολύ καλή ομάδα και θα παίξουμε σύμφωνα με τα όσα μας πει ο προπονητής μας», τόνισε.

Ο Λουκάς Βύντρα επεσήμανε ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να τα βάλει με την Ιαπωνία και δεν θα προβληματιστεί από την ταχύτητα των ασιατών.

«Δεν είμαστε αργή ομάδα. Πιστεύω οτι μπορεί να τρέξει η ομάδα και οτι θα τρέξει», κατέληξε.

Γλύκος: Θέλω να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα

Την απογοήτευσή του που δεν μπορεί να βοηθήσει την Εθνική ομάδα λόγω του προβλήματος που έχει στα μάτια εξέφρασε ο Παναγιώτης Γλύκος.

«Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό που περνάω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Η ατυχία αυτή δεν ήταν στο πρόγραμμα. Θέλω να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα. Βλέπω κάθε μέρα την προπόνηση για να νιώσω καλύτερα. Θα κάνω αυτό που ζήτησε ο γιατρός και ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής.

«Είναι θέμα προπονητή… Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν ακολουθούμε πάντα την ίδια τακτική. Δεδομένα θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θεωρώ οτι το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο καθοριστικό, γιατί αν δεν κερδίσουμε την Ιαπωνία με την Ακτή Ελεφαντοστού θα είναι αδιάφορο το παιχνίδι», δήλωσε.

«Η αυτοπεποίθηση έρχεται μέσα από τα θετικά αποτελέσματα και θα δουλέψουμε για αυτό», ήταν το σχόλιο του Γλύκου σχετικά με την αυτοπεποίθηση της ομάδας και συνέχισε:

«Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί και όχι τόσο φοβισμένοι όπως στο ξεκίνημα με την Κολομβία. Από αυτό το ματς πρέπει να ξεχάσουμε τα τρία γκολ, γιατί αμυντικά δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Επιθετικά πρέπει να φανούμε πιο επικίνδυνοι και να κάνουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε γκολ. Θέλω να κρατήσω, μετά το γκολ που δεχθήκαμε, την καλή μας λειτουργία», τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα