Στην παγκόσμια λίστα «World’s Most Ethical Companies» ο ΟΤΕ

Στη διεθνή λίστα World’s Most Ethical Companies® συμπεριλαμβάνεται ο ΟΤΕ, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από το Ινστιτούτο Ethisphere, τον διεθνή φορέα που ειδικεύεται στην καθιέρωση και εξέλιξη προτύπων επιχειρηματικής ηθικής. Στη λίστα 2021 World’s Most Ethical Companies® συμμετέχουν 135 εταιρείες από 22 χώρες στον κόσμο και 47 κλάδους της οικονομίας. Ο ΟΤΕ είναι η μοναδική εταιρεία από την Ελλάδα και μία από τις 3 εταιρείες τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, που συμμετέχουν στη φετινή λίστα.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ένταξη στη λίστα World’s Most Ethical Companies®, που βασίζεται στο σύστημα Ethics Quotient®, περιλαμβάνει περισσότερες από 200 ερωτήσεις σχετικές με την κουλτούρα, τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές πρακτικές, την εταιρική διακυβέρνηση, τις διαδικασίες συμμόρφωσης, την ενίσχυση της διαφορετικότητας και της ενσωμάτωσης αλλά και πρωτοβουλίες  για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας.

«Με αφοσίωση συνεχή και συστηματική δουλειά, όλοι εμείς στον Όμιλο ΟΤΕ ακολουθούμε καθημερινά πρακτικές ηθικής και κανονιστικής συμμόρφωσης με έμφαση σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης (ESG), συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη του Ομίλου με στόχο έναν κόσμο καλύτερο για όλους. Είμαστε περήφανοι για αυτήν την αναγνώριση των προσπαθειών μας από έναν πρωτοπόρο φορέα επιχειρηματικής ηθικής. Ταυτόχρονα, αυτή η αναγνώριση ενδυναμώνει την προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση και έγκαιρη υιοθέτηση βέλτιστων διεθνών πρακτικών», δήλωσε ο Άρης Δημητριάδης, Executive Director Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Διαχείρισης Εταιρικών Κινδύνων & Ασφάλισης Ομίλου ΟΤΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα