Στην Θεσσαλονίκη ο Πρίγιοβιτς, δεν δίνει λεφτά ο Ιβάν, έφυγε άπραγος

Ο Πρίγιοβιτς ήρθε στην Θεσσαλονίκη, γράφουν οι Σέρβοι. Γιατί ήρθε; Πεθύμησε το Λευκό Πύργο και τις φραπεδιές στην παραλιακή; Για να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ ήρθε. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Τζίφος. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν πρόκειται να πληρώσει την Αλ Ιτιχάντ για ν τον αποκτήσει.

Με τον Λουτσέσκου είναι δυνατόν να μην μίλησε, να μην συναντήθηκε ο Πρίγιοβιτς; Και συναντήθηκαν και μίλησαν, αλλά άλλος είναι ο πλερώνων.

Και πλάκωσαν μετά το παραμύθι οι Σαββιδοτέχνες, ότι ο ΠΑΟΚ έχει άλλες προτεραιότητες, σου λέει. Του κακοπέφτει, δηλαδή, του ΠΑΟΚ ο Σέρβος και πάει να βρει καλύτερο.  Σανός σέρβικος.

Και γράφουνε, ακόμα, ότι ο Λουτσέσκου πήρε αποστάσεις από τον Πρίγιοβιτς. Αφού δεν πέφτει το χρήμα, αποστάσεις θα έπαιρνε, τι θα έκανε, δηλαδή.

Κι έτσι, ο ΠΑΟΚ έμεινε μέχρι τώρα μ’ έναν Βραζιλιάνο μπακ Τέιλορ που πήρε από την Ντνίπρο. Τώρα, αν τον πήρε με λεφτά ή τζάμπα, θα δείξει. Μέχρι Τέιλορ φτάνει προς το παρόν ο Ιβάν Σαββίδης.

Περιμένει, βέβαια, ο Ιβάν να πέσει χρήμα στο τραπέζι από τον Σβιντέρσκι και μετά θα δεις πως θα κινηθεί.

Να στο ξαναπώ. Τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ δεν θα έρθει. Τις μεταγραφές τις χειρίζεται ο ίδιος ο Λουτσέσκου. Που άφγε την κρυάδα με τον Ιταλό τον Ντεϊόλα, για τον οποίο δεν πληρώνει ο Ιβάν, ήρθε κι η σειρά να φάει άκυρο και για τον Πρίγιοβιτς ο «στρατηγός».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα