Στην UEFA ο Αυγενάκης για τα ολλανδικά σχόλια κατά φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Αντέδρασε άμεσα και απευθύνθηκε στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης για τα προσβλητικά σχόλια της ολλανδικής τηλεόρασης κατά φιλάθλων του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Άμστερνταμ.

O Sierd de Vos, ο οποίος ανέλαβε να σχολιάσει το ματς στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» για λογαριασμό της ολλανδικής τηλεόρασης έκανε ιδιαίτερα αρνητικό σχόλιο για φιλάθλους του Δικεφάλου, που είχαν βγάλει τις μπλούζες τους.

«Η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα και γι’ αυτό κάποιοι δεν έχουν ρούχα να φορέσουν», ήταν η ατάκα του, η οποία σχολιάστηκε δυσμενώς.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την ενόχληση και του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από τη ΓΓΑ:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, πληροφορήθηκε τα ατυχή, απαξιωτικά, σχόλια της ολλανδικής τηλεόρασης στη μετάδοση του αγώνα Αγιαξ – ΠΑΟΚ, για την οικονομική κατάσταση της χώρας λόγω της παρουσίας ημίγυμνων οπαδών στην εξέδρα και ζήτησε από την UEFA να μεταφέρει την ενόχληση μας και να μεριμνήσει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την ανασκευή τους».

Διαβάστε επίσης