Στήνουν show στη Βουλή του… κοιμώμενου Νικήτα

Τέσσερις γυναίκες εισήλθαν στο προαύλιο της Βουλής και μετέτρεψαν τον χώρο σε… Προσφυγικά

«Δεινόν τό γήρας, ου γάρ έρχεται μόνον», είναι το ρητό που χρησιμοποιούν πολλοί για να σχολιάσουν το επικοινωνιακό show που στήθηκε στο προαύλιο της Βουλής από τέσσερις γυναίκες που εισήλθαν στον χώρο με βοήθεια από μέσα και μετέτρεψαν το Κοινοβούλιο σε… Προσφυγικά.

Το ρητό παραπέμπει στον Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος, ως Πρόεδρος της Βουλής, έχει την ευθύνη για την αποφυγή εισβολών, ακόμα και αν οι… επισκέπτες αποτελούν καλεσμένους αρχηγού κόμματος. Ο Νικήτας, όμως, πιάστηκε στον ύπνο.

Όλοι είχαν αντιληφθεί τι ετοιμαζόταν, αλλά ο Κακλαμάνης το έμαθε τελευταίος. Κι όταν επενέβη η ΕΛ. ΑΣ., οι τέσσερις διαδηλώτριες κέρδισε και τη συμπάθεια μέρους της κοινής γνώμης. Δικαιολογημένα χαμογελούσαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που δεν βρήκε λέξη να πει για τον Γιώργο Μυλωνάκη, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, αν και κάποτε κατηγορούσε ακόμα και τη γυναίκα του, την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Αλλά τώρα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ασχολήθηκε μόνο με τα Προσφυγικά. Ούτε η… σκηνοθέτιδά τους, να ήταν. Αν και με τον ύπνο του δικαίου που απολαμβάνει ο Νικήτας Κακλαμάνης, τίποτα δεν θα μάς ξάφνιαζε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα