Στήνουν τον Φερέιρα στο εκτελεστικό απόσπασμα

Top Secret

Μπλόκο στην Ασπροβάλτα έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά την επιστροφή τους από την Ξάνθη και ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίκτες. Οι περισσότεροι, βέβαια, τα είχαν με τον Ιβάν, τον Γιωργάκη και τους υπόλοιπους κουμανταδόρους της ΠΑΕ. Με επιχείρημα και τα λόγια του Φερέιρα για την ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Ειλικρινής αποδείχθηκε ο Άμπελ, μα η αλήθεια στην Ελλάδα έχει ακριβό τίμημα. Ειδικά όταν δημιουργεί συνθήκες για αμφισβήτηση του αφεντικού.

Για το εκτελεστικό απόσπασμα οδεύει ολοταχώς ο Πορτογάλος. Κάποιος πρέπει να πληρώσει το κόστος για την απώλεια του τίτλου και με τις δηλώσεις του ο Φερέιρα διευκολύνει τους επικοινωνιολόγους για την επίσπευση του διαζυγίου. Το βράδυ της Κυριακής έπεσε στο τραπέζι ακόμα και η προοπτική να αντικατασταθεί ο προπονητής πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Αλλά δεν είχαν στην Τούμπα εναλλακτική επιλογή για τον πάγκο. Τα κουκιά του Άμπελ, όμως, είναι μετρημένα και ενδεχόμενος αποκλεισμός από το Κύπελλο θα στείλει τον ΠΑΟΚ στα play offs με άλλον κόουτς. Έστω και υπηρεσιακό.

Εκτός και αν υπάρξει ποινή –αφαίρεση βαθμών– από τον αθλητικό δικαστή, οπότε μπορεί να χρειάζονται προπονητή για να μην τους ξεπεράσει ο «Τίγρης» και τερματίσουν τρίτοι…

Στην περίπτωση αυτή, ο Φερέιρα θα περιμένει μέχρι να αρχίσουν τα μπάνια στη θάλασσα…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα