Στήριξη σε Ρονάλντο από τον Φερνάντο Σάντος για τη συνέντευξη

Απόλυτη στήριξη στον Κριστιάνο Ρονάλντο προσέφερε ο Φερνάντο Σάντος. Μιλώντας ενόψει του φιλικού με τη Νιγηρία, ο άλλοτε τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υποστήριξε πως οι δηλώσεις του Ρονάλντο δεν έχουν επηρεάσει την ομάδα του και επισήμανε πως η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να αντιμετωπιστεί με ανοχή.

«Είναι μια πραγματικά προσωπική συνέντευξη, μίλησε όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Για αυτό θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με ανοχή», είπε χαρακτηριστικά ο Σάντος.

«Όπως είπε χθες ο Ζοάο Μάριο, έχουμε συνηθίσει σε τέσσερις με πέντε ερωτήσεις σε κάθε συνέντευξη Τύπου για τον Ρονάλντο. Είναι μία ερώτηση που δεν έχει να κάνει με εμάς ή την εθνική ομάδα. Ελεύθερος άνθρωπος δεν είναι; Αποφάσισε να δώσει μία προσωπική συνέντευξη, δεν μιλάει για την εθνική ομάδα και πρέπει να το σεβαστούμε. Θα πρέπει να υπάρχει ανοχή, δεν βλέπω μάλιστα κάποιον μέσα στην ομάδα να σκέφτεται αυτό το θέμα ή να το σχολιάζει», δήλωσε ακόμη ο 68χρονος προπονητής.

«Δεν με ενδιαφέρει για το τι λέγεται εκτός ομάδας, ενδιαφέρομαι μόνο για αυτά που λέγονται εντός της ομάδας μου. Η συνέντευξή του δεν μας επηρεάζει καθόλου, οπότε θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση και να σεβαστούμε την απόφασή του να την δώσει. Καταλαβαίνω πως είναι δουλειά σας να ρωτάτε, όμως εμένα δεν με επηρεάζει καθόλου στη δική μου δουλειά», είπε στη συνέχεια.

Από κει και πέρα, ο Σάντος υπογράμμισε ότι ο Ρονάλντο δεν θα παίξει στο τελευταίο φιλικό εξαιτίας γαστρεντερίτιδας την οποία αντιμετωπίζει θα μείνει εκτός αποστολής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα