Στηρίζει την οικογένεια με το πρόγραμμα «Παιδεία»

Ανταποκρινόμενη στα νέα δεδομένα και στις πραγματικές ανάγκες των γονέων για την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων για τα παιδιά τους, η γνωστή ασφαλιστική εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη διευρύνει περαιτέρω τα προγράμματά της διαθέτοντας το εξειδικευμένο αποταμιευτικό πρόγραμμα «Παιδεία».

Ειδικότερα, το πρόγραμμα εξασφαλίζει τους πόρους για τις σπουδές και την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών, παρέχοντάς τους από την ηλικία των 18 ετών για 9 μήνες ετησίως για διάστημα 5 ετών, το μηνιαίο εισόδημα που έχουν συμφωνήσει οι γονείς τους, ενώ στην ηλικία των 23 ετών τούς καταβάλλεται εφάπαξ ποσό επαγγελματικής αποκατάστασης ισόποσο με το ασφαλισμένο κεφάλαιο.

Το πρόγραμμα «Παιδεία» αποτελεί ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα, του οποίου οι καταθέσεις θα αποτελέσουν μια σημαντική οικονομική ενίσχυση, παρέχοντας παράλληλα υψηλότερη ετήσια απόδοση σε αντίθεση με μία μηνιαία αποταμίευση στην τράπεζα. Επιπρόσθετα, σε περίπτωση απώλειας ζωής του γονέα διακόπτεται η καταβολή ασφαλίστρων, ενώ η ασφάλιση συνεχίζεται κανονικά.

Με το πρόγραμμα «Παιδεία», η Ευρωπαϊκή Πίστη συμβάλλει έμπρακτα στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά, καθώς η εκπαίδευση στις σύγχρονες κοινωνίες αποτελεί συντελεστή επαγγελματικής επιτυχίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.europaikipisti.gr, να καλέσουν στο 210-8119670 ή να απευθυνθούν σε έναν από τους 5.000 συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ν.ΤΣ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα