Στηρίζει τους αναρχικούς η ΣΥΡΙΖΑία Αναστασία Γκαρά

Η ΣΥΡΙΖΑία Αναστασία Γκαρά προκάλεσε, σχολιάζοντας την απόφαση του να επικηρυχθούν οι δράστες της τραμπούκικης επίθεσης που δέχτηκε ο Πρύτανης της ΑΣΟΕΕ.

Δεν καταλαβαίνει, λέει, η ίδια γιατί η κυβέρνηση επικήρυξε τους αναρχοφασίστες που πέρασαν με το ζόρι ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη Δημήτρη Μπουραντώνη.

«Η έκδοση επικήρυξης από το επίσημο κράτος από την αστυνομία είναι ακατανόητη μας ζητάνε ουσιαστικά οι πολίτες να γίνουν καταδότες», σχολίασε σε τηλεοπτική της εμφάνιση η βουλευτής της ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστικά, η Αναστασία Γκαρά, είπε: «Απαράδεκτη και ακατανόητη η συγκεκριμένη πράξη, μία πράξη διαπόμπευσης, η οποία μας επιστρέφει σε εποχές της δεκαετίας του ’50 ενός κράτους της τότε Δεξιάς που επέβαλε τέτοιες πράξεις διαπόμπευσης. Προφανώς είναι καταδικαστέα αυτή η πράξη, ωστόσο αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η έκδοση επικήρυξης από το επίσημο κράτος, από την Αστυνομία είναι ακατανόητη μας ζητάνε ουσιαστικά οι πολίτες να γίνουν καταδότες;

Ποια λογική έχει; Επίσης δεν θεωρείται ότι προσβάλλουν τα στελέχη της αστυνομίας το συγκεκριμένο ζήτημα; Δεν είναι ικανά αυτά τα στελέχη; Τα στελέχη της Αστυνομίας είναι ικανότατα και μπορούν να συγκεντρώσουν με τον τρόπο που γνωρίζουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Η έκδοση επικήρυξης είναι νομίζω πρωτόγνωρη και δεν έχουμε ξαναδεί σε τέτοια περιστατικά πράξεις επικήρυξης. Σε καμία περίπτωση δεν καλύπτω κανένα μακριά από μένα αυτά. Ξαναλέω όμως ότι η διαπόμπευση συμπολιτών μας είναι καταδικαστέα και απαράδεκτη. Περιμένουμε να βρεθούν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα