Στις 19 Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Στις 19 Φεβρουαρίου ορίστηκαν οι εκλογές για ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΕΠΟ, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας στη σημερινή της συνεδρίαση.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει χτυπήσει και την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου που θέλει ν’ αλλάξει διοίκηση και δεν μπορεί με τέσσερις μέχρι σήμερα αναβολές της εκλογικής γενικής συνέλευσης.

Μέχρι σήμερα εξακολουθούν να ισχύουν, τόσο η απαγόρευση τέλεσης συνεδρίων, όσο και η μετακίνηση από Νομό σε Νομό, γεγονός που κατέστησε ανέφικτη για ακόμη μία φορά την διενέργεια των αρχαιρεσιών.

Σε έναν μήνα όλοι ευελπιστούν πως η κατάσταση θα είναι καλύτερη και οι εκπρόσωποι των Ενώσεων της χώρας, αλλά και οι υπόλοιποι σύνεδροι που εκπροσωπούν τις ΠΑΕ, θα μπορέσουν να συγκεντρωθούν στην Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση.

Μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας παραμένει ως τώρα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος με τη στήριξη κυρίως της ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη. Από κει και πέρα ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης που αποτελεί κυβερνητική επιλογή, ως πρόεδρος κοινής αποδοχής.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα