Στις 2 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση στο πρωτάθλημα της Super League

Στις 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή. Η διοργανώτρια με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν τα προβλήματα της περασμένης σεζόν, επιχειρεί να κάνει τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό, μετά από αίτημα και των τηλεοπτικών καναλιών που έχουν πάρει τα δικαιώματα των ομάδων που συμμετέχουν στη μεγάλη κατηγορία. H σέντρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε ακόμη η σύσταση επιτροπής αποτελούμενης από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League, η οποία θα συζητήσει θεσμικά με τους αρμόδιους φορείς για θέματα εκ του Αθλητικού Νόμου 4603/2019(Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού).

Μα άλλη απόφαση εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., προκειμένου να φέρει προσχέδιο σύμβασης για την κεντρική διαχείριση διαφημιστικών πινακίδων LED γηπέδων, προς έγκριση στο επόμενο Δ.Σ.. Πέραν αυτού, αποφασίστηκε ομόφωνα, όπως κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο πραγματοποιηθούν δύο εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις που θα αφορούν: α) τους εορτασμούς για τα 60 χρόνια Α’ Εθνικής και β) τη συνεργασία της Super League με το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Τέλος ο Σάκης Τσικνής (ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία) εξελέγη ομόφωνα ως εκπρόσωπος της Super League στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Οι ημερομηνίες που θα γίνουν τα play offs και τα play out

Διαβάστε επίσης