Στις 22/5 θα επικυρωθεί η παρουσία ΟΦΗ ή Πλατανιά στη Super League

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε σήμερα (15/5) τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ ανάμεσα -με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα και υπό την αίρεση της ετυμηγορίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου, όπου έχει προσφύγει ο ΠΑΣ Γιάννινα- στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά, μ’ έπαθλο μια θέση στη Super League.

Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 22 Μαΐου. Σε λίγη ώρα, στις 18:00, θα γίνει στα γραφεία της ομοσπονδίας η κλήρωση για τις ημέρες που κάθε μια από τις δύο θα είναι γηπεδούχος.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Από την Επιτροπή Διοργανώσεων ανακοινώνεται ότι η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέκτησαν τη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Super League και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Football League, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 18.00, στα γραφεία της ΕΠΟ.

O πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 19.05.2019 και ο δεύτερος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22.05.2019.

Σημείωση: Λόγω ασκήσεως προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ κατά της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, το αποτέλεσμα της κλήρωση θα έχει τη μορφή «Ομάδα SUPER LEAGUE» και «ομάδα FOOTBALL LEAGUE».

Πρώτα Χανιά μετά Ηράκλειο η σειρά των μπαράζ

Διαβάστε επίσης