Στις 27 Μαρτίου η ΕΠΟ βγάζει… πρόεδρο και νέα διοίκηση

Στις 27 Μαρτίου η ΕΠΟ βγάζει πρόεδρο και νέα Εκτελεστική Επιτροπή. Σήμερα αποφασίστηκε νέα μετάθεση των εκλογών της ΕΠΟ που ήταν προγραμματισμένες για τις 19 Μαρτίου, με την ελπίδα ότι θα διεξαχθούν με την φυσική παρουσία των εκλεκτόρων.

Με δεδομένο ότι σύμφωνα με την τροπολογία Αυγενάκη, οι θητείες των διοικήσεων όλων των ομοσπονδιών θα εκπνεύσουν στις 31/3, η ΕΠΟ μετέθεσε τις εκλογές της για το Σάββατο 27 Μαρτίου στην Αθήνα.

Μεταθέτοντας τις εκλογές προς το τέλος της προθεσμίας, στην ΕΠΟ ελπίζουν ότι μέχρι τότε θα έχουν αρθεί οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας (απαγόρευση συναθροίσεων και μετακίνησης από Νομό σε Νομό) και θα μπορέσουν να κάνουν τις εκλογές τους με την παρουσία των εκλεκτόρων. Σε διαφορετική περίπτωση, θα τις κάνουν ηλεκτρονικά με το σύστημα που θεσμοθετήθηκε με την τροπολογία Αυγενάκη.

Από εκεί και πέρα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να αποστείλει ως το τέλος της εβδομάδας επιστολή σε FIFA/UEFA, με την οποία να ζητείται παρέμβαση  για τις διατάξεις του αθλητικού νόμου που παραβιάζουν το αυτοδιοίκητο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα