Στις ΗΠΑ στέλνει η ΕΠΟ την εθνική για να γεμίσει το ταμείο της

Σε μια περίοδο που οι εθνικές διοργανώσεις έχουν πάρει φωτιά, η ΕΠΟ στέλνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις ΗΠΑ για παιχνίδια προετοιμασίας, ή ορθότερα για περιοδεία προκειμένου να ενισχύσει το ταμείο της.

Το πρώτο φιλικό που ανακοινώθηκε θα είναι αυτό με την Κόστα Ρίκα στο Νιου Τζέρσεϊ στις 26 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας Ομάδας στη διάρκεια του «2020 U.S. Tour», που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το UEFA Nations League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου στη Red Bull Arena του New Jersey με ώρα έναρξης 20.00.

Οι Εθνικές Ομάδες Ελλάδας και Κόστα Ρίκα έχουν τεθεί αντιμέτωπες στο παρελθόν μία μόλις φορά, στο Ρεσίφε της Βραζιλίας, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν 1-1 και στη διαδικασία των πέναλτι η Κόστα Ρίκα επικράτησε με 5-3.

Στον αγώνα της 26ης Μαρτίου οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν με όλα τα βασικά στελέχη τους. Το πλήρες πρόγραμμα του ταξιδιού της Εθνικής Ελλάδος στις Ηνωμένες Πολιτείες θα ανακοινωθεί σύντομα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα