Στις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης η Σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου  επισκέπτεται σήμερα Κυριακή τις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτη, με τις Αγίες Παρασκιές του Δήμου Αχαρανών Αστερουσίων να αποτελούν τον πρώτο σταθμό της επίσκεψης.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου που έγινε δεκτή με θερμή υποδοχή, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, είδε από κοντά τις ζημιές και δεν παρέλειψε να δοκιμάσει και ρακί, κέρασμα που της προσφέρθηκε από τους κατοίκους.

Στις Αγίες Παρασκιές του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων την υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Μανόλης Κοκοσάλης σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ στην υποδοχή συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Καστελίου, Αρκαλοχωρίου και Βιάννου Ανδρέας και ο κυβερνητικός βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης.

Ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος αλλά και οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων αναφέρθηκαν στις δράσεις που εξελίσσονται για τον πλήρη έλεγχο των κτιρίων που έχουν πληγεί και τις ενέργειες που γίνονται για την αποκατάσταση των ζημιών. Ακόμα ενημέρωσαν την κα Σακελλαρόπουλου για τις ανάγκες που διαμορφώνονται για τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών.

Στην πλατεία του χωριού οι κάτοικοι υποδέχθηκαν την πρόεδρο με θερμό χειροκρότημα ενώ είχε στηθεί μπουφές με κρητικό κέρασμα προς τιμήν της προέδρου.

Αμέσως μετά η ΠτΔ θα μεταβεί στις Μελέσσες και από εκεί στο Αρκαλοχώρι, σύμφωνα με το ekriti.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα