Στιβ Μιλάτος: Φέρθηκαν σαν οχιές στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο Στιβ Μιλάτος το γνωστό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την περίοδο που συνεργάστηκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν εκείνη παρουσίαζε την εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου».

Το μοντέλο αποκάλυψε τις δυσκολίες που είχε με την παρουσιάστρια ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα «καρφιά» του και για δύο συνεργάτιδές της, τις οποίες χαρακτήρισε οχιές. Είπε χαρακτηριστικά:

«Ούτε εγώ ήμουν ικανοποιημένος, ούτε αυτή ήταν ικανοποιημένη από εμένα, οπότε καλύτερα ήταν που έληξε. Δεν θα το ρίξω όμως στην Κωνσταντίνα, όπως δεν το έχω ρίξει στην Κωνσταντίνα. Υπήρχαν και προβλήματα με την παραγωγή και με κάποιους από το πάνελ. Γενικά είχα κάποια αρκετά προβλήματα, γιατί όταν εγώ πήγα στην εκπομπή, δεν ήξερα. Δεν είχα ξαναπάει σε εκπομπή, να ξέρω να στήσω εκπομπή. Εγώ πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω τα θέματα και από το σπίτι μου. Γιατί είναι και το modeling. Μεσοβδόμαδα εγώ έφευγα. Που να ήξερα ότι θα πρέπει να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα; Ποιος μου το είπε αυτό στην αρχή;»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Νάνσυ Παραδεισανού και τη Φλορίντα Πετρουτσέλι οι οποίες μετά το τέλος της εκπομπής είχαν διαχωρίσει τη θέση τους λέγοντας πως δεν ήταν ποτέ φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Χωρίς να μασήσει τα λόγια του είπε «Αυτό λέγεται λίγο οχιά. Οχιά είναι το φίδι που το φιλάς το χειμώνα και το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Θα σε φάει το καλοκαίρι το φίδι, γιατί βγαίνει. Φεύγει από τη ζέστη, μπαίνει σε χειμερία νάρκη, έρχεται κοντά σου να το προστατεύσεις και μετά το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Οπότε έκαναν αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται όσο ήταν στην εκπομπή να είναι «Κωνσταντίνα μου, φίλη μου», τα μοιραζόντουσαν όλα και μηνύματα και πάμε για καφέ και σε παραστάσεις και ξαφνικά όταν τελειώνει η εκπομπούλα και τη διώχνουν «εγώ δεν ήμουν ποτέ φίλη μαζί της». Αυτό λέγεται κοιτάμε λίγο τον απαυτό μας. Το λέω και για τις δύο. Γιατί η Κωνσταντίνα ήταν φίλη τους και το ένιωθε ότι ήταν φίλη τους. Δεν είχε τι να κερδίσει από αυτές»

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης