Στο Άρης-ΑΕΚ, κολλάει (ο κορωνοϊός), όχι στο ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη ζωή μας από την ώρα που εισέβαλε ο κορωνοϊός και οι ανατροπές είναι τόσο εντυπωσιακές ώστε να μπερδεύουν τους πάντες.

Την μια μέρα επιτρέπονται οι αγώνες της Super League 1 και την επόμενη …απαγορεύονται. Όχι παντού. Στις γκρίζες περιοχές της Ελλάδας που δοκιμάζονται από την πανδημία.

Ναι, αλλά όχι για όλα τα παιχνίδια! Δηλαδή επιτρέπονται για τα διεθνή ματς, αλλά όχι για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Λέει δηλαδή, η Πολιτική Προστασία να γίνει το ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν στην Θεσσαλονίκη, αλλά να μην γίνει το …Άρης-ΑΕΚ!

Ο απόλυτος παραλογισμός.

Το γιατί, το γνωρίζει μόνο ο Νίκος Χαρδαλιάς και μάλλον θα πρέπει να το εξηγήσει και σε μας τους υπόλοιπους…

Το ακόμη πιο παράδοξο είναι ότι ο ΠΑΟΚ (του οποίου το ματς με την Αϊντχόφεν ανακοινώθηκε ότι θα γίνει κανονικά) στέλνει επιστολή στον Χαρδαλιά  με αφορμή την ανακοίνωση των μέτρων τοπικού lockdown που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και ζητά από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας  να επιβεβαιώσει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα όσον αφορά την άφιξη της ολλανδικής ομάδας.

Επειδή δεν επιτρέπονται οι αφίξεις των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Στην ίδια επιστολή αναφέρεται ότι έχουν ήδη διοργανωθεί τέσσερις διεθνείς αγώνες στην Τούμπα με τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της UEFA και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα.

Να μην αφήσει η Πολιτική Προστασία την αποστολή της Αϊντχόφεν να πάει στην Θεσσαλονίκη είναι λίγο χλωμό, ιδιαίτερα από την στιγμή που δέχτηκε να γίνει το παιχνίδι και δεν το απαγόρευσε για να …τρέχει μετά ο ΠΑΟΚ να βρει αλλού έδρα για να γίνει το ματς….

Άσε που, αν μια ομάδα, έπρεπε να έστελνε επιστολή στον Χαρδαλιά είναι ο Άρης που -στα καλά καθούμενα- ψάχνει να βρει γήπεδο για να παίξει με την ΑΕΚ, όταν 72 ώρες νωρίτερα στην ίδια πόλη θα έχει γίνει ευρωπαϊκό ματς, αλλά το δικό του απαγορεύεται να γίνει…

Είναι αυτό που λέμε ότι στο Άρης-ΑΕΚ κολλάει ο κορωνοϊός, ενώ στο ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν, δεν κολλάει…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα