Στο Διαιτητικό Δικαστήριο η Βέροια για τον Παναιτωλικό και… «δεν κάνουμε 16 τις ομάδες στην Super League 1 να ξεμπερδεύουμε»;

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης του Δ.Σ. της SL1, “περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 για πρωτάθλημα της Super League 1”.

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια διά του νομικού της επιτελείου, αναπτύσσει την επιχειρηματολογία της και ασκώντας τα δικαιώματά της έχοντας άμεσο έννομο συμφέρον, ζητεί από την ΕΠΟ:

  • Να ακυρωθεί η από 19/05/2022 απόφαση του Δ.Σ. της Super League περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs.
  • Να επικυρωθεί η τελική βαθμολογία των αγώνων play-outs ή όπως άμεσα συγκληθεί το Δ.Σ. της Super League 1 προς τη νόμιμη επικύρωση αυτής.

Λέγανε στην Βέροια, ότι η υπόθεση με την εκκρεμοδικία του Παναιτωλικού μπορεί να τραβήξει κανά δίμηνο. Μπορεί να είπαν και λίγο.

Και πάνω στις κουβέντες που κάνανε οι Βεροιώτες, το πέταξαν απ όξω απ’ όξω στον Μποροβήλο. Δεν κάνετε 16 τις ομάδες να τελειώσουμε;

Τα ίδια δικαιολογημένα παράπονα έχει κι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στην Λαμία. Δεν μπορεί να εκκρεμεί η υπόθεση του Παναιτωλικού, σου λέει κι αυτός. Κι έχει δίκαιο. Η Λαμία είναι να παίζει μπαράζ και δεν ξέρει αν θα παίξει ή όχι.

Ο Πανουργιάς δεν το είπε, αλλά θα ήθελε κι αυτός να γίνουν 16 οι ομάδες, να του φύγει το άγχος των μπαράζ για την παραμονή.

Το να γίνουν 16 οι ομάδες στην Super League 1 δεν είναι και το μόνο εύκολο. Ή, μπορεί να είναι και… πανεύκολο. Καταλαβαινόμαστε, ε;

Και με τα συνδρομητικά κανάλια που υπόγραψαν συμφωνίες για play off, τι θα γίνει; Πλήρωσαν για να παίξει ομ Ολυμπιακός μ τον ΠΑΟΚ τέσσερις φορές και θα τους πούνε ότι κάνουμε 16 τις ομάδες; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ή, μάλλον όλα γίνονται στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα