Στο Διαιτητικό ο Ολυμπιακός: Μήπως ήξερε Ζαγοράκης για τον Φιλιππούση και απείχε από την Εκτελεστική;

Ο Ολυμπιακός, όπως είναι γνωστό, προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ζητάει ακύρωση της τοποθέτησης του Ιάκωβου Φιλιππούση στην θέση του Εκτελεστικού γραμματέα. Μάλιστα.

Ποιο είναι το σκεπτικό; Ότι απείχε ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης. Αυτό που θα έπρεπε να προτείνει. Κι εδώ, μπαίνει το ερώτημα; Το ήξερε αυτό ο Θοδωρής, ότι έπρεπε, όχι μόνο να είναι παρών, αλλά και να προτείνει;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά υπάρχουν και κάτι κακεντρεχείς σ’ αυτόν τον τόπο, που λένε ότι επίτηδες απείχε και την πρόταση έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου.

Και τι θα γίνει αν το Διαιτητικό κάνει δεκτή την προσφυγή του Ολυμπιακού; Θα πειστεί ο Ζαγόρ να ξεκινήσει νέα διαδικασία και να προτείνει αυτός; Κομμάτι, δύσκολο. Ο Φιλιππούσης πρέπει να την κάνει.

Όσο αφορά τους δυο συμβούλους που ήθελε να έχει στην ΕΠΟ ο Θοδωρής, δεν μπήκε καν στον κόσμο να το βάλει ως θέμα στην Εκτελεστική. Ήξερε ότι θα έτρωγε ήττα και προτίμησε να στοπάρει.

Τώρα, συνδέεται το θέμα του Φιλιππούση με τους δυο συμβούλους που ήθελε ο Ζαγοράκης; Ποιος ξέρει. όλα μέσα στο “παιχνίδι” είναι.  Οι Εκτελεστικοί, ωστόσο, γιατί δεν τον ειδοποίησαν ότι πρέπει να είναι εκεί; Αυτοί δεν το ήξεραν; ή, μήπως τον ειδοποίησαν και τους έγραψε κανονικά;

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα