Στο επίκεντρο «ροζ» σκανδάλου ο εκλέκτορας του Μεξικού

Σάλος έχει προκληθεί στο Μεξικό μετά τη δημοσιοποίηση της εξωσυζυγικής σχέσης του ομοσπονδιακού προπονητή Χουάν Κάρλος Οσόριο με κατά πολύ νεότερή του μεξικάνα δημοσιογράφο.

Η βρετανική «Daily Mail» μνημονεύει κάποιες μεξικανικές εφημερίδες, που εδώ και λίγες ημέρες υπογραμμίζουν ότι ο 56χρονος Κολομβιανός προπονητής των «τρι», παντρεμένος με δύο παιδιά, διατηρεί σχέση με την 30χρονη ρεπόρτερ Μαριάνα Ζακαρίας.

Η δημοσιογράφος, η οποία εργάζεται για το Mediotempo, επισήμως βρέθηκε στη Ρωσία για να παρακολουθήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά μια ανώνυμη πηγή μετέφερε στο TVNotas ότι πέραν του καθήκοντος, η Ζακαρίας ήταν εκεί και για την… ευχαρίστησή της.

Το επιβεβαίωσε, μεταξύ άλλων, ένα ποστ στο προφίλ της στο Instagram, πριν από τον αγώνα με τη Βραζιλία. Μια φωτογραφία στο γήπεδο με λεζάντα «Πάντα με σένα (Always with you)», που έχει διπλή ανάγνωση καθώς ισχύει τόσο για την Εθνική ομάδα όσο και για τον… Οσόριο!

Το πρόβλημα, το οποίο θα μπορούσε να έχει αποσπάσει την προσοχή του προπονητή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βραζιλία, είναι ότι στη Ρωσία βρισκόταν επίσης η σύζυγός του, η κυρία Τζουλιέτ Σεμπάλος, μαζί με τα παιδιά του ζεύγους, Χουάν Σεμπάστιαν και Σέρχιο. Η σύζυγος είχε ταξιδέψει στην Ευρώπη για να υποστηρίξει την Εθνική, αλλά κυρίως το σύζυγό της, παρά το ότι φέρεται να γνώριζε για τη σχέση του με την Ζακαρίας.

Σύμφωνα με την πηγή που αναφέρθηκε από την Mail, ο Οσόριο ήταν πολύ απρόσεκτος, παρά το ότι προσπάθησε να κάνει τα πάντα να φαίνονται (εντός κι εκτός γηπέδου) υπό έλεγχο. Πώς τελείωσε ο αγώνας του Μεξικού με τη Βραζιλία το ξέρουμε, αλλά το ερώτημα είναι τώρα άλλο: πως θα καταλήξει ο Οσόριο;

Διαβάστε επίσης