Στο… κατώφλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η Pan Asia

Μια κίνηση που δείχνει -μετά τις πληροφορίες για χωρίς απρόοπτα και δυσάρεστες εκπλήξεις ολοκλήρωση του ελέγχου των οικονομικών δεδομένων- πως η Pan Asia βρίσκεται στο… κατώφλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έγινε από την «πράσινη» εταιρία. Προκηρύχτηκε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 20 εκατ. ευρώ. Μέσω της οποίας, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και η κοινοπραξία από την Ταϊλάνδη θα αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Η ΑΜΚ γνωστοποιήθηκε στα μέλη του ΔΣ, με πρόσκληση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου. Κλήθηκαν την Πέμπτη (14/6, 14:30) να παραστούν σε συνεδρίαση του σώματος με θέμα στην ημερήσια διάταξη την προηγούμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 7.000.000 ευρώ, που είχε προκηρυχθεί στις 8 Μαρτίου.

Και μισή ώρα αργότερα (15:00) να συμμετέχουν σε έκτακτη Γ.Σ. Στην ημερήσια διάταξη της οποίας είναι θέμα η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 20.000.000 ευρώ. Με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών αξίας 0.30 ευρώ, καθώς και η αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού. Επίσης θα εκλεχθεί ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επικείμενη (έχει οριστεί για τις 29 Ιουνίου) Γ.Σ. της ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα