Στο κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων του ΕΕΣ, ο Ιούλιος Συναδινός

Το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Καλάβρυτα, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

Ο Γενικός Γραμματέας ενημερώθηκε για τις εγκαταστάσεις του κέντρου φιλοξενίας από τους εργαζομένους και τους εθελοντές. Έπειτα συνομίλησε με τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες και τους παρέδωσε αθλητικό υλικό.

«Ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους, γλυκαίνει το βλέμμα των παιδιών δίνοντας χαρά και ελπίδα» τόνισε ο Ι. Συναδινός, ενώ υπογράμμισε πως « η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά σας, ώστε τα προσφυγόπουλα να υποστηριχθούν και να συνδεθούν λειτουργικά με συνομηλίκους τους στην τοπική κοινωνία».

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπου οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλαβρύτων αποτέλεσαν το κεντρικό θέμα της συνάντησης του Δημάρχου Καλαβρύτων, Γεωργίου Λαζούρα, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, ύστερα από πρόταση του Δήμου, συμφωνήθηκε να αποσταλούν άμεσα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ώριμες μελέτες, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί η υλοποίηση συγκεκριμένων εργασιών στο Δ.Σ. Καλαβρύτων και Σκεπαστού καθώς και για τη δημιουργία ενός σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου στην περιοχή της Κλειτορίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα