Στο νοσοκομείο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Κατέρρευσε ενώ βρισκόταν εκτός της δικαστικής αίθουσας

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της στο δικαστήριο, για τη δολοφονία της κόρης της.

Η γυναίκα, ενώ βρισκόταν εκτός της δικαστικής αίθουσας, ένιωσε αδιαθεσία, κατέρρευσε και χρειάστηκε να την παραλάβει ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Ηθικοί αυτουργοί του πόνου μου είναι το συγγενικό περιβάλλον των κατηγορουμένων»

Νωρίτερα, στην κατάθεσή της η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη επέρριψε ευθύνες στο συγγενικό περιβάλλον των κατηγορουμένων, ειδικά στους γονείς και τους παππούδες του μεγαλύτερου σε ηλικία, Έλληνα, στην κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Η κ. Κυριακή Αρμουτίδου κατέθεσε ότι είναι πεπεισμένη όχι μόνο πως η γιαγιά του κατηγορούμενου που μένει κάτω από το «σπίτι κολαστήριο» άκουγε τις κραυγές της κόρης της και αδιαφόρησε, αλλά και πως μετά «μπορεί η κυρία γιαγιά να ειδοποίησε τον γιο της και να έστειλαν στο σπίτι τις υπηρέτριες τους να καθαρίσουν τα αίματα του παιδιού μου. Γιατί αυτό έκαναν πάντα. Με τον παρά τους κάλυπταν την παραβατική συμπεριφορά αυτού του τέρατος…».

Επίσης, είπε πως δεν αποκλείει μέλη της οικογένειας του κατηγορούμενου να βοήθησαν ακόμη και στη μεταφορά του πτώματος. Ηθικοί αυτουργοί του πόνου μου είναι αυτοί», σημείωσε.

 

 

Διαβάστε επίσης