Στο… Ντουμπάι οι εκλογές της ΕΠΟ

Σε νέα αναβολή οδηγούνται οι εκλογές της ΕΠΟ, καθώς οι προτάσεις που έχουν γίνει από την Ομοσπονδία για τους τρόπους που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες στις 19 Ιανουαρίου, δεν βρήκαν καμία ανταπόκριση.

Στη διάρκεια της συζήτησης για το θέμα μεταξύ των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ειπώθηκε ότι έχουν σταλεί δύο επιστολές στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει γραπτή απάντηση.

Προς το παρόν, ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει απλά συνομιλήσει τηλεφωνικά με την ΕΠΟ υποστηρίζοντας πως η ομοσπονδία θα πρέπει να απευθυνθεί για το θέμα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ανάμεσα στα μέλη της ΕΕ υπάρχει ενόχληση για το γεγονός ότι ο Ν. Χαρδαλιάς παραπέμπει στον Λ. Αυγενάκη για το θέμα, μολονότι δεν είναι αγωνιστικής φύσεως. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ν. Βακάλης: Για να λυθεί δια παντός το ζήτημα των συνεχόμενων αναβολών των εκλογών, να οριστεί ως τόπος διεξαγωγής το Ντουμπάι.

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΠΟ παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τις υπερκείμενες αρχές, ενημερώνοντας τη FIFA και την UEFA για τα τεκταινόμενα των εκλογών.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα