Στο πλευρό του Ερτέλ και κατά Μπαρτσελόνα η Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκας

Η Ένωση Παικτών της Εuroleague (ΕLPA) με ανακοίνωσή της εξέφρασε την στήριξή της στον Τομάς Ερτέλ μετά την… εγκατάλειψή του στην Κωνσταντινούπολη με απόφαση της Μπαρτσελόνα. Η ELPA καταδικάζει την ενέργεια του συλλόγου και είναι ήδη σε επαφή με τη διοργανώτρια αρχή και τα πειθαρχικά όργανα για να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η ανακοίνωση της ELPA:

«Η Ένωση Παικτών της Euroleague σοκαρίστηκε όταν άκουσε τα νέα από την Κωνσταντινούπολη, όπου μετά τον αγώνα εναντίον της Αναντολού Εφές, η Μπαρτσελόνα άφησε τον Τομάς Ερτέλ, τον δικό ΤΗς παίκτη, χωρίς τη δυνατότητα να επιστρέψει στην πόλη του με την υπόλοιπη ομάδα.

Η ELPA ήρθε σε επαφή με τον Τομάς και τους εκπροσώπους του χθες το βράδυ και σήμερα, προσφέροντάς του υποστήριξη στη διαδικασία επιστροφής στη Βαρκελώνη και λήψη τυχόν περαιτέρω μέτρων. Επιπλέον, η ELPA ενημέρωσε το Euroleague Basketball σχετικά με τις λεπτομέρειες του περιστατικού. Ενώ οι διαφορές συμβάσεων παραμένουν περίπλοκο ζήτημα, κανένας παίκτης δεν πρέπει ποτέ να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση, πόσω μάλλον στην εποχή της πανδημίας COVID-19, όταν η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα του καθενός.

Η ELPA παραμένει σε επαφή με τον Τομάς και ήδη βοηθά στη λήψη των απαραίτητων πληροφοριών προκειμένου να βοηθήσει την Euroleague και τα πειθαρχικά όργανα να κλείσουν την υπόθεση του Τομάς αλλά και να διασφαλίσουν την εξάλειψη τέτοιων μελλοντικών καταστάσεων».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα