Στο πόδι η ιστορία του Βοτανικού, σαν τον… Μεγάλο Περίπατο

Tην ώρα που στον Παναθηναϊκό –κάποιοι– πανηγυρίζουν, λες και έχουν μπει… μπουλντόζες στον Βοτανικό, η ιστορία της Διπλής Ανάπλασης προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά. Όχι μόνο στον Δήμο Αθηναίων (όπου οι παρατάξεις κλήθηκαν να συζητήσουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο αφού είχε υπογραφεί το μνημόνιο με τον Παναθηναϊκό και χωρίς να το έχουν στα χέρια τους για να το μελετήσουν), αλλά επίσης στον Ερασιτέχνη και στην ΚΑΕ.

Ο Δ. Γιαννακόπουλος (που μπορεί να έχει αποστασιοποιηθεί, αλλά παραμένει μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ) δεν έχει πάρει στα χέρια του τη συμφωνία, αλλά ούτε και κάποιο σχέδιο για τον χώρο που θα γίνει το κλειστό, παρά μόνο κάποιες υποσχέσεις ότι θα είναι κοντά στο γήπεδο.

Ο Ερασιτέχνης υπέγραψε τη συμφωνία, αλλά δεν πήρε αντίγραφο, ενώ η συζήτηση στα Μέσα που ξεκίνησε αφορά τα… έσοδα του Παναθηναϊκού από ένα γήπεδο που όμως θα ανήκει στον Δήμο Αθηναίων.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός θέλει να γυρίσει στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας» λόγω της κακής κατάστασης του χόρτου στο ΟΑΚΑ, που δεν πρόκειται να διορθωθεί αν δεν κλείσει το γήπεδο για πολλούς μήνες…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα